جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

خاک شیره ی انگور

    شیره انگور 

    انگور دارای 79 درصد اب و 14 درصد قند های مختلف و املاح معدنی مانند اهن و منیزیم -کلر - ید - آرسنیک - و فسفر و ویتامین های آ و ب وث و د میباشد. اکثر قریب به اتفاق خواص انگور در شیره انگور نیز موجود است . خاصیت اصلی شیره انگور انرژی زا بودن ان است و برای فصل زمستان که به انرژی بیشتری برای گرم کردن نیاز است بهترین غذا محسوب میشود . کودکان و نوجوانان در حال رشد و افرادی که براثر بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند میتوانند از این ماده غذایی بهره ببرند   . در بیدخت معمولا برای تهیه شیره انگور از انگور عسکری استفاده میشود و علت ان بالا بودن قند میوه در انگور عسکری است . زمان شیره پزی اواخر شهریور ماه که انگور کاملا رسیده .میباشد.

    روش تولید شیره انگور

    مراحل تولید شیره انگور بطور مختصر بشرح زیر است :

    1-    شستن انگور و ریختن ان  در داخل کیسه های پارچه ای از جنس کرباس

    2-    له کردن انگور داخل کیسه با پا داخل ظرف بزرگی بنام چرق

    3-    انتقال اب انگور از چرق به دیک های بزرگ بنام قزغن

    4-    اضافه کردن خاک شیره به اب انگور داخل قزغن برای ته نشینی مواد جامد

    5-    جدا سازی اب انگور از مواد ته نشین شده

    6-    جوشاندن اب انگور صاف شده تا حد لازم و تهیه شیره انگور

     اما انچه در این یادداشت مورد نظر است استفاده از ماده ای بنام خاک شیره  در تهیه شیره انگور  و اینکه خاک شیره چیست و چرا باید از خاک شیره استفاده شود در ادامه مطلب می خوانید


    این مطلب تا کنون 25 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 13 مهر 1391
    منبع
    برچسب ها : انگور ,شیره ,داخل ,بنام ,تهیه ,استفاده ,شیره انگور ,تهیه شیره ,انگور داخل ,داخل کیسه ,انگور عسکری ,
    خاک شیره ی انگور

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز چهار شنبه 6 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر