خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





خاک شیره ی انگور

    شیره انگور 

    انگور دارای 79 درصد اب و 14 درصد قند های مختلف و املاح معدنی مانند اهن و منیزیم -کلر - ید - آرسنیک - و فسفر و ویتامین های آ و ب وث و د میباشد. اکثر قریب به اتفاق خواص انگور در شیره انگور نیز موجود است . خاصیت اصلی شیره انگور انرژی زا بودن ان است و برای فصل زمستان که به انرژی بیشتری برای گرم کردن نیاز است بهترین غذا محسوب میشود . کودکان و نوجوانان در حال رشد و افرادی که براثر بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند میتوانند از این ماده غذایی بهره ببرند   . در بیدخت معمولا برای تهیه شیره انگور از انگور عسکری استفاده میشود و علت ان بالا بودن قند میوه در انگور عسکری است . زمان شیره پزی اواخر شهریور ماه که انگور کاملا رسیده .میباشد.

    روش تولید شیره انگور

    مراحل تولید شیره انگور بطور مختصر بشرح زیر است :

    1-    شستن انگور و ریختن ان  در داخل کیسه های پارچه ای از جنس کرباس

    2-    له کردن انگور داخل کیسه با پا داخل ظرف بزرگی بنام چرق

    3-    انتقال اب انگور از چرق به دیک های بزرگ بنام قزغن

    4-    اضافه کردن خاک شیره به اب انگور داخل قزغن برای ته نشینی مواد جامد

    5-    جدا سازی اب انگور از مواد ته نشین شده

    6-    جوشاندن اب انگور صاف شده تا حد لازم و تهیه شیره انگور

     اما انچه در این یادداشت مورد نظر است استفاده از ماده ای بنام خاک شیره  در تهیه شیره انگور  و اینکه خاک شیره چیست و چرا باید از خاک شیره استفاده شود در ادامه مطلب می خوانید


    این مطلب تا کنون 10 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : انگور ,شیره ,داخل ,بنام ,تهیه ,استفاده ,شیره انگور ,تهیه شیره ,انگور داخل ,داخل کیسه ,انگور عسکری ,
    خاک شیره ی انگور

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده